ИЗНАЈМУВАЊЕ И ПРОДАЖБА НА ВЕНЧАНИЦИ

Најчести прашања

Дали венчаниците ги изнајмувате или само продавате?
Сите прикажани венчаници се наоѓаат во нашиот салон и истите може да се изнајмат, а може и да се купат или порачаат за прво носење преку каталог со избор на повеќе од 100 венчаници.
Дали пробите се закажуваат?
Да. Закажете го вашиот термин и во приватна и пријатна атмосфера со помош на нашиот стручен тим изберете ја совршената венчаница за вас.
Дали венчаниците може да се нарачаат преку каталог?
Сите венчаници кои се наоѓаат на официјално презентираните брендови кои ние ги застапуваме можат да се нарачаат за купување или прво носење.
Колку време е потребно за изнајмување или купување на венчаници?
Времето за изнајмување вие го определувате. Се што треба е да не посетите, да ја одберете вашата вистинска венчаница и да ја резервирате.
Времето потребно за купување или прво носење преку каталог е минимум 3 месеци.
 

Контакт

Ul. Pitu Guli br. 21 Ohrid, Makedonija
078 853 207
mimosa.bridal@hotmail.com